blog for everyone

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Láska

Táto báseň bola pozliepaná za pár minút, no dúfam, že sa vám aj napriek tomu bude aspoň trocha páčiť :). Napíšte názor. Vďaka :)
Láska slovo je krásne, píšu sa o nej mnohé básne. Láska to je tá veľká priepasť, ktorej sa neraz nerad zriekaš. Chvíľka šťastia, potom pád, má to príliš rýchly spád. Je to príliš mnoho zmien, no čo by si len neurobil preň? Láska je príliš bolestná,, nohokrát roky nezvestná. Láska je príliš rýchla, a príliš veľa srdcé pichla. Ona priveľa ľuďom ubléži, nepomáhajú už ani lži. Ona len príde pomaly, a svojím plášťom vás zahalí. Šťastie trvá príliš krátko, a potom sa vám vyhýba vratko. Nakoniec tu len spúšť zanechá, všetku svoju prácu smútku prenechá. A keď sa vaše srdce už pozliepa, niet tu už ani jediného človeka, niet tu už ani jedinkej osoby, ktorá vaše rany s láskou zahojí. Vy myslíte na neho stále, ľúbite ho neustále. Ľúbite sa obaja, no už to nie je iba hra, už by to správne nebolo, znova by to len bolelo.

nieco pre potesenie | stály odkaz

Komentáre

  1. som aut-o
    zle sa mi to číta..:-((
    publikované: 24.05.2011 21:12:15 | autor: radosť (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014